Filet de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină, împreună cu sparanghel și sos beurre blanc – 320g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, asparagus and beurre blanc sauce

Paste subțiri și lungi facute din sepie cu sos cremos și aromat, presunto crocant și coarjă de citrice – 320g Thin and long pasta made of cuttlefish with creamy and aromatic sauce, crispy ham and citrus zest

Curry în stil portughez, fin, aromat și fructat cu creveți tiger și orez  basmati – 250g Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice

Platou de fructe de mare la grătar cu creveți jumbo, carabineiro, baby langusta servit cu pâine prăjită – 850g Grilled seafood platter with jumbo prawns, scarlet prawns, spiny lobster served with toasted bread

11 oct.

Platou mixt cu pate de crab, creveți în usturoi, creveți tiger, baby calamari, pâine prăjită  – 850g Seafood platter with crab pâté, garlic shrimps, tiger prawns, baby squids, served with toasted bread

File de cod tradițional portughez maturat cu piure de fasole neagră, migas, ardei gras și măsline – 220g/150g Traditional portuguese codfish fillet with mashed black beans, migas, bell peppers and olives

Caracatiţă pregătită în stil tradiţional portughez la cuptor cu usturoi şi ulei de măsline, servită cu migas de broa și cartofi „à murro” 180/150g Portuguese style octopus drizzled with olive oil and garlic, served with migas de broa and poatatoes „à murro”