
Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel și trufe negre – 220g Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles
Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel și trufe negre – 220g Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles
Curry în stil portughez, fin, aromat și fructat cu creveți tiger și orez basmati – 350g Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice
Orez zemos cu pește Grouper și creveți – 450g Soupy seafood rice prepared with Grouper fish and shrimps
Orez zemos cu fructe de mare si carne de homar – 450g Soupy seafood rice prepared with spiny lobster meat
Platou de fructe de mare la grătar cu creveți jumbo, carabineiro, baby langusta servit cu pâine prăjită – 650g Grilled seafood platter with jumbo prawns, scarlet prawns, spiny lobster served with toasted bread
File de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină,cremă de ardei gras roșu, sparanghel și sos beurre blanc – 300g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, red pepper cream, asparagus and beurre blanc sauce
File de cod tradițional portughez maturat în sare cu piure de ardei gras și cartofi „á bras” – 320g Traditional portuguese salted codfish fillet with red peppers puree and „á bras” fries
Caracatiţă pane crocantă, servită cu orez portughez cremos cu vongole 320g Crispy fried octopus, served with portuguese cockle clam rice
Caracatiţă pregătită în stil tradiţional portughez la cuptor cu usturoi şi ulei de măsline, servită cu migas de broa și cartofi „à murro” 320g Portuguese style octopus drizzled with olive oil and garlic, served with migas de broa and poatatoes „à murro”