Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel și trufe negre – 220g Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles

Curry în stil portughez, fin, aromat și fructat cu creveți tiger și orez  basmati – 350g Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice

Platou de fructe de mare la grătar cu creveți jumbo, carabineiro, baby langusta servit cu pâine prăjită – 650g Grilled seafood platter with jumbo prawns, scarlet prawns, spiny lobster served with toasted bread

11 oct.

Platou mixt cu pate de crab, creveți în usturoi, caracatiță, baby calamari, pâine prăjită  – 550g Seafood platter with crab pâté, garlic shrimps, octopus, baby squids, served with toasted bread

File de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină,cremă de ardei gras roșu, sparanghel și sos beurre blanc – 300g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, red pepper cream, asparagus and beurre blanc sauce

File de cod tradițional portughez maturat în sare cu piure de ardei gras și cartofi „á bras” – 320g Traditional portuguese salted codfish fillet with red peppers puree and „á bras” fries

Caracatiţă pregătită în stil tradiţional portughez la cuptor cu usturoi şi ulei de măsline, servită cu migas de broa și cartofi „à murro” 320g Portuguese style octopus drizzled with olive oil and garlic, served with migas de broa and poatatoes „à murro”