
Filet de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină, împreună cu sparanghel și sos beurre blanc – 320g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, asparagus and beurre blanc sauce
Filet de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină, împreună cu sparanghel și sos beurre blanc – 320g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, asparagus and beurre blanc sauce
Paste subțiri și lungi facute din sepie cu sos cremos și aromat, presunto crocant și coarjă de citrice – 320g Thin and long pasta made of cuttlefish with creamy and aromatic sauce, crispy ham and citrus zest
Curry în stil portughez, fin, aromat și fructat cu creveți tiger și orez basmati – 250g Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice
Orez zemos cu fructe de mare si carne de homar – 450g Soupy seafood rice prepared with spiny lobster meat
Platou de fructe de mare la grătar cu creveți jumbo, carabineiro, baby langusta servit cu pâine prăjită – 850g Grilled seafood platter with jumbo prawns, scarlet prawns, spiny lobster served with toasted bread
File de cod tradițional portughez maturat cu piure de fasole neagră, migas, ardei gras și măsline – 220g/150g Traditional portuguese codfish fillet with mashed black beans, migas, bell peppers and olives
Caracatiţă pregătită în stil tradiţional portughez la cuptor cu usturoi şi ulei de măsline, servită cu migas de broa și cartofi „à murro” 180/150g Portuguese style octopus drizzled with olive oil and garlic, served with migas de broa and poatatoes „à murro”