
Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel și trufe negre – 220g Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles
Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel și trufe negre – 220g Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles
Curry în stil portughez, fin, aromat și fructat cu creveți tiger și orez basmati – 350g Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice
Orez zemos cu pește Grouper și creveți – 450g Soupy seafood rice prepared with Grouper fish and shrimps
Orez zemos cu fructe de mare si carne de homar – 450g Soupy seafood rice prepared with spiny lobster meat
Steak de ton Bluefin la grătar, captură insulele Azore Bluefin grilled tuna fish steak, capture in Azore grounds
Calamari captura Oceanul Atlantic Atlantic Ocean Squids
Creveti carabineiro – vitrina cu gheata Scarlet Prawns – ice display
Creveti Jumbo – vitrina cu gheata Jumbo prawns – ice display
File de barbun, servit cu un piure fin din cartofi și țelină,cremă de ardei gras roșu, sparanghel și sos beurre blanc – 300g Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, red pepper cream, asparagus and beurre blanc sauce
File de cod tradițional portughez maturat în sare cu piure de ardei gras și cartofi „á bras” – 320g Traditional portuguese salted codfish fillet with red peppers puree and „á bras” fries