Din pasiune pentru bucataria portugheza

singurul restaurant cu specific portughez din București

Povestea Dancing Lobster

Pagina de cultură gastronomică portugheză scrisă de Jose Gaspar la Dancing Lobster, îi poartă pe malul Atlanticului pe cei care vor să se bucure oricând de o experiență culinară autentică.

Pasiunea pentru mâncarea bună preparată cu ingrediente tradiționale, vinurile selectate din cele mai importante zone viticole ale Portugaliei și atmosfera solară indiferent de anotimp, pun Dancing Lobster pe lista restaurantelor unde îți dorești să revii ori de câte ori ai nevoie de o pauză de la agitația vieții urbane.

Dancing Lobster surprinde și reinterpretează aromele portugheze tradiționale în rețete savuroase tocmai prin simplitatea lor. Peștele și fructele de mare proaspete, aduse în fiecare săptămână cu avionul din Portugalia, sunt protagoniștii gustului desăvârșit pus în scenă de artizanii din bucătăria singurului restaurant cu acest specific din București.

Peste si fructe de mare aduse saptamanal din Atlantic

În funcție de sezon, la Dancing Lobster, găsești tot ce are Oceanul mai bun de oferit

Echipa Dancing Lobster

Meniul nostru a fost creat de o echipă de bucătari portughezi profesioniști, pasionați de cultura gastronomică a țării lor. Pe ei îi puteți vedea în bucătăria noastră deschisă, pregătind cu atenție fiecare farfurie.

Motivul pentru care am ales să aducem din Portugalia cea mai mare parte a echipei noastre, este că acolo, gastronomia este parte integrantă a culturii și stilului de viață. Ei trăiesc și comunică prin mâncare și ne-am dorit să transmită și oaspeților noștri acest spirit autentic.