Din pasiune pentru bucataria portugheza

singurul restaurant de fructe de mare și pește cu specific portughez din București

Povestea Dancing Lobster

Pagina de cultură gastronomică portugheză scrisă de Jose Gaspar la Dancing Lobster îi poartă pe malul Atlanticului pe cei care vor să se bucure oricând de o experiență culinară autentică, de pește și fructe de mare cum doar în Algarve poți mânca.

Pasiunea pentru mâncarea bună preparată cu ingrediente tradiționale, vinurile selectate din cele mai importante zone viticole ale Portugaliei și atmosfera solară indiferent de anotimp, pun Dancing Lobster pe lista restaurantelor unde îți dorești să revii ori de câte ori ai nevoie de o pauză de la agitația vieții urbane.

Dancing Lobster surprinde aromele portugheze tradiționale în rețete savuroase tocmai prin simplitatea lor. Peștele și fructele de mare proaspete, aduse în fiecare săptămână cu avionul din Portugalia și expuse în vitrina din incinta restaurantului, sunt protagoniștii gustului desăvârșit pus în scenă de artizanii din bucătăria singurului restaurant cu acest specific din București.

Peste si fructe de mare aduse saptamanal din Atlantic

În funcție de sezon, la Dancing Lobster, găsești tot ce are Oceanul mai bun de oferit

Meniul nostru a fost creat de o echipă de bucătari portughezi, pasionați de bucătăria lusitană și dornici să o facă apreciată în România. Pe ei îi puteți vedea în bucătăria noastră deschisă, în timp ce pregătesc cu atenție fiecare fel de mâncare.

Motivul pentru care am decis să aducem din Portugalia cei mai mulți oameni din echipa noastră este că acolo gătitul face parte din cultura și stilul de viață. Portughezii trăiesc și comunică prin mâncare și ne-am dorit ca oaspeții noștri să aibă parte de această experiență autentică.

Pentru ca ”mesajul” din bucătărie să ajungă la voi exact așa cum ni-l dorim, am format o echipă de ospătari pasionați, pentru care satisfacția clienților primează. Pe lângă o servire impecabilă, aceștia vă pot ajuta în alegerea preparatelor, cu recomandări și sfaturi de potrivire a gusturilor.