Petiscos – Gustari

Ca să puteti explora cât mai mult din bucataria portugheza nu ezitati sa testati diferite “petiscos” (gustari) din lista noastra, combinati cu o garnitura la alegere pentru o masa completa.

Pregos

Saladas

Sopas

Pratos de carne

Arrozes

La cerere orezul portughez poate fi preparat cu pestele si fructele de mare alese din acvariu sau vitrina noastra

Bacalhau

Specialitatea nationala a bucatariei portugheze este reprezentata de “bacalhau” codul de Atlantic sarat si uscat urmat de un proces de maturizare specific dupa o reteta traditionala din secolul XVI-lea.

Especialidades

Peixe - Peste

În funcție de surprizele pe care ni le pregătește oceanul, îți aducem săptămânal, direct de pe vasele de pescuit, pește sălbatic atent selecționat de pe coasta portugheză a Oceanului Atlantic și proximitatea Insulelor Azore. Aruncă o privire în vitrină și alege-ți pestele preferat.

[Folosim doar cele mai proaspete produse care sunt aduse direct din Oceanul Atlantic, iar din acest motiv, este posibil ca varietatea de pește si fructe de mare să fie diferită de la o săptămână la alta. Pentru informații suplimentare, te poți adresa oricând personalului nostru.]      

Mariscos - Fructe de mare

Dacă doriti să încercati ceva deosebit puteti alege din acvariul nostru homari, languste sau crabi. Selectati exemplarul care va pare mai apetisant si veti fi surprinsi de carnea fina a acestor crustacee. Va recomandam sa folositi cleștii, ciocănelele și alte obiecte puse la dispozitia dvs. care să va ajute să scoateti ce-i mai bun din ele, nu va sfiiti sa va murdariti pe maini ca sa reusiti sa gustati din toata carnea lor.

Platouri fructe de mare

[Folosim doar cele mai proaspete produse care sunt aduse direct din Oceanul Atlantic, iar din acest motiv, este posibil ca varietatea de pește si fructe de mare să fie diferită de la o săptămână la alta. Pentru informații suplimentare, te poți adresa oricând personalului nostru.]      

Acompanhamentos - Garnituri

Sobremesas

Meniu copii

Couvert