19/12/2018 - 21/12/2018 20:30 - 22:30

Ana Laíns, fadista care a împărțit scena cu artiști celebri precum Boy George și a câștigat numeroase competiții internaționale, revine în luna decembrie în România, la Dancing Lobster. Artista va fi acompaniată de chitariștii Sandro Costa (Guitarra Portuguesa) și Andre Santos (Viola de Fado).
Cu o experiență de 20 de ani pe scenă, Ana Lains este un artist complet, apreciat în întreaga lume. În Grecia a fost supranumită ”diva unui altfel de Fado”, francezii o apreciază pentru virtuozitatea sa, iar portughezii o adoră pentru creativitatea și pasiunea cu care le reprezintă muzica națională la nivel mondial. Din Marea Britanie și până în Australia, revistele de specialitate au scris la superlativ despre albumele de fado contemporan, folk și muzică portugheză tradițională ale Anei Lains.
Fado este mai mult decât un stil muzical, este simbolul culturii portugheze, iar cel mai interesant mod de a-l descoperi este o cină cu persoanele dragi, în care experienţa culinară autentică se îmbină cu acordurile profunde.

Nu rata recitalurile de fado pregătite de Restaurantul Dancing Lobster pe 19, 20, 21 decembrie și vei marca ultimele zile ale anului 2018 cu o experiență unică!
Bilete disponibile pe eventim.ro : http://bit.ly/2G1339j

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.
Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilete:
Bilet 1 persoană – 90 lei
Masă 2 persoane – 170 lei
Masă 4 persoane – 320 lei

Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.