20/03/2019 - 22/03/2019 20:30 - 22:30

Ana Laíns, fadista care a împărțit scena cu artiști celebri precum Boy George și a câștigat numeroase competiții internaționale, revine în luna martie în România, la Dancing Lobster.

Nu rata recitalurile de fado pregătite de Restaurantul Dancing Lobster pe 20, 21 și 22 martie Bucură-te de o experienţă portugheză veritabilă, care ne arată că acordurile Fado și Saudade nu cântă doar despre tristeţe, ci știu să fie vesele și nostalgice, fericite sau tragice, la fel ca viaţa însăși. Iar cel mai bun mod de a descoperi simbolurile culturale portugheze este o cină în care experienţa culinară rafinată se îmbină cu muzica.

Cu o experiență de 20 de ani pe scenă, Ana Lains este un artist complet, apreciat în întreaga lume. În Grecia a fost supranumită ”diva unui altfel de Fado”, francezii o apreciază pentru virtuozitatea sa, iar portughezii o adoră pentru creativitatea și pasiunea cu care le reprezintă muzica națională la nivel mondial. Din Marea Britanie și până în Australia, revistele de specialitate au scris la superlativ despre albumele de fado contemporan, folk și muzică portugheză tradițională ale Anei Lains.

Ana Lains va fi acompaniată de chitariștii Luis Coelho (chitară portugheză) și Miguel Costa (chitară clasică).

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.
Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilete pentru 20 si 21 Martie cu 20% discount:
Bilet 1 persoană – 72 lei
Masă 2 persoane – 136 lei
Masă 4 persoane – 256 lei

Preț bilete pentru 22 Martie:
Bilet 1 persoană – 90 lei
Masă 2 persoane – 170 lei
Masă 4 persoane – 320 lei

Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.

Dancing Lobster – Restaurant de pește si fructe de mare cu specific portughez
Adresa: Str. Glodeni nr. 3, Cladire C22, Sector 2, București