19/02/2020 - 21/02/2020 20:30 - 23:00

Pe 19, 21 și 22 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te invită să celebrezi iubirea cu seri pasionale de muzică live. Acordurile uimitoare de Fado și Saudade, alături de savoarea preparatelor și  vinurilor portugheze sunt ingredientele unei seri de excepție într-o atmosferă rafinată și romantică.

Recitalul live va fi susținut de talentata fadistă Sandra Correia, aflată la prima sa vizită în România, acompaniată de instrumentiștii André M. Santos (chitară clasică) și Bruno Mira (chitară portugheză).

Vocea unică, dulce-amară, a Sandrei Correia și prezența sa puternică pe scenă îi transformă spectacolele live în evenimente memorabile, pline emoție, care impresionează audiența până la lacrimi.

Fiică de muzician, Sandra a avut o copilărie înconjurată de muzică, a studiat cântecul popular portughez și  devenit cântăreață profesionistă la 16 ani, iar de atunci a susținut numeroase concerte în unele dintre cele mai renumite locuri din Portugalia și de peste hotare.

Despre vocea Sandrei Correia, presa de specialitate a scris: ”deși tânără, are o aromă veche, o vibrație rar întâlnită în aceste vremuri moderne”.

Fado este mai mult decât un stil muzical, este simbolul culturii portugheze, iar cel mai interesant mod de a-l descoperi este o cină cu persoanele dragi.

Cumpără bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/seara-de-fado-&-flamenco-bucuresti-restaurant-dancing-lobster-505272/event.html

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.
Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilete:
Bilet 1 persoană – 95 lei
Masă 2 persoane – 190 lei
Masă 4 persoane – 380 lei

* Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.
** Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la contact@www.dancinglobster.ro sau apelează 0770.690.886