13/04/2022 - 15/04/2022 19:30 - 22:30
După 2 ani de așteptare, celebrele seri de fado se întorc la Dancing Lobster! Pe 13, 14 și 15 aprilie, te invităm să guști din toate ingredientele unei seri de excepție cu specific portughez: acorduri de Fado și Saudade, savoarea fructelor de mare pregătite în stil tradițional, vinuri portugheze și compania prietenilor de care ți-a fost atât de dor!
Recitalul live va fi susținut de talentata fadistă Sandra Correia, aflată la a doua vizită la Dancing Lobster, acompaniată de instrumentiștii Pedro Fernandes (chitară clasică) și Mario Pacheco (chitară portugheză).
Vocea unică, dulce-amară, a Sandrei Correia și prezența sa puternică pe scenă îi transformă spectacolele live în evenimente memorabile, pline emoție, care impresionează audiența până la lacrimi.
Fiică de muzician, Sandra a avut o copilărie înconjurată de muzică, a studiat cântecul popular portughez și devenit cântăreață profesionistă la 16 ani, iar de atunci a susținut numeroase concerte în unele dintre cele mai renumite locuri din Portugalia și de peste hotare.
Originară din Portugalia începutului de secol 19, muzica fado este expresia spiritului portughez și unul dintre cele mai iubite stiluri muzicale din lume. În 2011, muzica fado a fost inclusă în Patrimoniul Cultural Imaterial UNESCO. Cuvântul ”Fado” este de origine latină și semnifică expresia destinului supus iubirii, tristeții și morții.
Fado este mai mult decât un stil muzical, este simbolul culturii portugheze, iar cel mai interesant mod de a-l descoperi este o cină cu persoanele dragi.
Ora începerii concertului: 20:30
Acces de la 19:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute
Preț bilet 1 persoană – 100 lei
Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.
Parcare gratuită.
Cumpără bilete de AICI!
Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la rezervari@www.dancinglobster.ro sau apelează 0770.892.346