fado flamenco live show
04/12/2019 - 06/12/2019 20:30 - 23:00

Pe 4, 5 și 6 decembrie, experimentează cultura Peninsulei Iberice într-un spectacol ce reunește muzica fado din Portugalia, dansul Flamenco din Spania și gastronomia iberică fără egal.

Spectacolul Fado Flamenco aduce la Dancing Lobster patru ambasadori ai culturii iberice în lume: dansatoarea și coregrafa de Flamenco Marta Chasqueira, solistul de Fado Sérgio Silva, acompaniat de Bruno Mira (chitară portugheză) și André M. Santos (chitară clasică).
Iar preparatele autentice cu pește și fructe de mare pregătite în bucătăria restaurantului vor completa această experiență cu gustul și mirosul Portugaliei.

Atât Fado din Portugalia, cât și Flamenco din Spania au fost declarate capodopere ale patrimoniului cultural al umanității de către UNESCO. După ce a fost prezentat în numeroase festivaluri din Portugalia și Spania, spectacolul ce combină dansul andaluz cu muzica Fado a câștigat faima internațională între iubitorii de experiențe culturale unice.

Rezervă AICI bilete pentru spectacolul Fado Flamenco la Dancing Lobster și bucură-te de o călătorie culturală și gastronomică, chiar în centrul Bucureștiului.

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul spectacolului. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.

Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilet:
Bilet 1 persoană – 120 lei
Masă 2 persoane – 240 lei
Masă 4 persoane – 480 lei

Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.
Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la contact@www.dancinglobster.ro sau apelează 0770.690.886