09/10/2019 - 11/10/2019 20:30 - 22:30

Pe 9, 10 și 11 octombrie, descoperă gastronomia și fascinanta cultură a Portugaliei în cadrul recitalurilor de fado pregătite de Restaurantul Dancing Lobster.

Artiști compleți și ambasadori ai muzicii portugheze în lume, Ana Laíns (voce), Paulo Ferreira (chitară portugheză) și Tiago Valentim (chitară clasică) îți vor demonstra că Fado și Saudade nu cântă doar despre tristeţe, ci știu să fie vesele și nostalgice, fericite sau tragice, la fel ca viaţa însăși. Actele lor artistice vor fi acompaniate de cele mai cunoscute preparate portugheze cu pește și fructe de mare, așa cum doar în celebrele Marisqueiras din Algarve poți mânca.

Cu o experiență de 20 de ani pe scenă, fadista Ana Laíns a împărțit scena cu artiști celebri precum Boy George și a câștigat numeroase competiții internaționale. În Grecia a fost supranumită ”diva unui altfel de Fado”, francezii o apreciază pentru virtuozitatea sa, iar portughezii o adoră pentru creativitatea și pasiunea cu care le reprezintă muzica națională la nivel mondial. Din Marea Britanie și până în Australia, revistele de specialitate au scris la superlativ despre albumele de fado contemporan, folk și muzică portugheză tradițională ale Anei Lains.

Ana Lains – A Verdade Da Mentira

https://www.youtube.com/watch?v=XhT0RKpBfVA

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.

Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilet:

Bilet 1 persoană – 95 lei

Masă 2 persoane – 190 lei

Masă 4 persoane – 380 lei

Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.