Evenimente

Evenimente Private

Pentru că ne dorim ca ocaziile speciale din viața ta, precum botezul, cununia sau aniversarea, să fie marcate de evenimente reușite, îți suntem alături pentru organizarea petrecerilor cu familia și prietenii, la Dancing Lobster.

Te ajutăm să personalizezi meniul după gustul invitaților și tematica evenimentului, alegând, întotdeauna, cel mai proaspăt pește și fructe de mare aduse săptămânal din apele Atlanticului de Nord.

Restaurantul Dancing Lobster are o capacitate de 100 de persoane la mese sau 150 de persoane cu mese de cocktail adăugate. De asemenea, un lounge privat, de 10 persoane, te așteaptă pentru evenimentele restrânse. În completarea spațiului din restaurant, terasa deschisă este locul unde te poți retrage pentru a savura un cocktail sau un pahar de vin portughez premiat.

Evenimente Corporate

De la designul premiat al restaurantului și atmosfera relaxantă, la meniul cu fructe de mare și servirea impecabilă, toate aceste elementele contribuie la organizarea unui eveniment corporate de succes.

Dacă apreciezi fructele de mare și vrei ca și invitații tăi să simtă din plin atmosfera vacanțelor în Portugalia,  contactează-ne pentru organizarea evenimentului tău la Dancing Lobster.

Dacă îți dorești un eveniment cu aer de vacanță, contactează-ne pentru oferta completă!

Accesează butonul pentru oferta de catering Dancing Lobster.