Organizarea unui eveniment privat – aniversare, botez, cununie sau petrecere corporate – se poate dovedi o adevărată provocare. Sunt o mulțime de detalii pe care trebuie să le iei în considerare: de la găsirea unui restaurant cu o atmosferă primitoare, dar și suficient de spațios, până la alegerea unui meniu diversificat, pregătit cu atenție și dragoste de bucătari profesioniști. 

Dacă ești în căutarea unui restaurant în care să organizezi un eveniment important din viața ta, ai ajuns în locul potrivit: noi suntem pregătiți să-l găzduim și să vă oferim ție și invitaților tăi o experiență de vis. Descoperă 5 motive pentru care merită să organizezi un eveniment privat la Dancing Lobster.

1. Posibilitatea de a organiza evenimentul fie în interiorul restaurantului, fie pe terasă

La Dancing Lobster, ai posibilitatea de a organiza evenimentul, în funcție de numărul invitaților, dar și de preferințele personale, fie în interiorul restaurantului, fie pe terasă. 

Cu o capacitate de 100 de persoane în amplasamentul standard al meselor sau de 150 de persoane în configurația cu mese de cocktail, restaurantul Dancing Lobster este suficient de încăpător pentru a aduna laolaltă toți oamenii dragi și, totodată, suficient de intim pentru a asigura atmosfera familială. Descoperă AICI prezentarea noastră pentru evenimente. 

În ceea ce privește capacitatea terasei, aceasta poate găzdui până la 50 de persoane, fiind o alegere excelentă pentru evenimentele private mai restrânse, din care nu lipsește atmosfera de vacanță. 

2. Designul premiat în cadrul European Property Awards 

Credem că atenția acordată până și celor mai mici detalii este un factor esențial care contribuie la crearea atmosferei generale și, implicit, la starea de bine a invitaților. 

De aceea, am ales elemente de design – de la materialele naturale simple, precum lemnul, până la valorificarea nuanțelor de albastru marin – care ajută la crearea unei atmosfere de vacanță, indiferent de anotimp: o atmosferă care să le amintească invitaților de frumusețea și diversitatea țării europene sud-vestice.

Obținerea distincției de cinci stele în cadrul categoriei Leisure Interior Design, ediția 2017-2018, la European Property Awards, este pentru Dancing Lobster atât o bucurie, cât și o recunoaștere a faptului că am reușit să creăm o atmosferă deosebită.

3. Meniul premium, pe bază de pește și fructe de mare (și nu numai!)

Ne-am propus să creăm meniul pentru evenimente private ca pe o călătorie culinară în Portugalia și am adunat cele mai apreciate arome de pe uscat și din ocean.

Cum gastronomia portugheză este foarte generoasă și diversificată, meniul Dancing Lobster include, printre altele, și specialități pe bază de brânzeturi portugheze și internaționale, mezeluri, preparate din carne (de pui, de vită, de porc) și, bineînțeles, delicioasele deserturi portugheze, printre care amintim mini Pasteis de nata. Din meniu nu lipsesc nici clasicele vinuri portugheze, care completează aroma preparatelor culinare.

În funcție de numărul invitaților și de preferințele gastronomice ale acestora, ai posibilitatea de a personaliza meniul. Află mai multe detalii de aici

4. Servicii ospitaliere de înaltă clasă

De la sosirea invitaților și până la finalul evenimentului, personalul Dancing Lobster, de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și atent la dorințele tuturor, se asigură că fiecare persoană are parte de experiența binemeritată: adică impecabilă de la început și până la sfârșit. 

5. Ajutorul oferit de echipa Dancing Lobster, în organizarea evenimentelor tematice 

Știm cât de dificil poate fi să-ți formezi o echipă potrivită pentru organizarea unui eveniment tematic: căutarea unui designer florist, a unei echipe de animatori pentru copii, contractarea unor furnizori de accesorii pentru mese – toate acestea sunt consumatoare de timp, mai ales dacă este primul eveniment privat pe care îl organizezi.

Din fericire, la Dancing Lobster, este mai simplu ca oricând să organizezi un eveniment tematic așa cum îți dorești. La cerere, putem facilita contractarea serviciilor de entertainment de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să ne povestești cum îți imaginezi evenimentul și de ce servicii ai avea nevoie, iar noi îți vom oferi, în timp util, cele mai bune recomandări. 

Abia așteptăm să găzduim evenimentul important din viața ta și să vă oferim, ție și tuturor invitaților tăi, o experiență desăvârșită. Dacă vrei să iei legătura de noi, te invităm să accesezi pagina de contact.